Referenties

chinese-wall-winter “Karin Moes heeft mij in 2015 in drie maanden tijd een basiscursus Mandarijn Chinees gegeven. Ik heb die cursus kunnen afsluiten met een 9 voor het staatsexamen Chinees (HSK 1). Karin kijkt goed naar het niveau van de leerling/student en past de leermethode en het tempo daarop aan. De lessen waren altijd interessant en afwisselend, en ze besteedde naast aandacht voor lezen, schrijven en spreken, ook aandacht aan de Chinese cultuur en geschiedenis. Karin is bevlogen in wat ze doet en geduldig als het moet. Ik kan Karin Moes van harte aanbevelen voor een cursus Chinees.”
Michiel van Ooijen, Lowlands Translation & Localization, Hengelo

“Karin was, gedurende 12 weken, onze docente Chinees tijdens onze basiscursus Chinees voor Beginners. Ze heeft ons op een uitstekende wijze de basisbeginselen van de taal alsmede ook een gedeelte Chinese cultuur bijgebracht. Karin weet op een juiste en prettige manier met een divers gezelschap te werken. Zelf heb ik, zakelijk gezien, al voordeel uit de cursus kunnen halen. Een aanrader voor eenieder die in China / Azië zaken doet!”
Jeroen Boensma, Area Sales Manager at Klieverik Heli B.V., Oldenzaal

backpack“Karin Moes is een zeer betrokken en bekwaam docente Chinese taal & cultuur en ze weet leerlingen te enthousiasmeren voor taal en achtergronden van een volk met een rijk verleden. Ze is goed op de hoogte van sociaal-economische ontwikkelingen in China en weet de leerlingen daar bij te betrekken.”
Frans Schoondermark, Directeur Pius X College, Almelo

“Ik heb Karin leren kennen als vakdocente Chinees. Naast diapresentaties en korte filmpjes, krijg je door Karin’s lessen inzicht in de opbouw van Chinese karakters. Ze is erg gedreven in het werk wat ze doet. In de les werkt Karin gestructureerd en geeft de cursisten duidelijk aan wat er van hen verwacht wordt. Verder is er veel ruimte om vragen te stellen. Het leuke van de manier van doceren van Karin is dat ze in alle rust vragen toelicht en dat zij enorm veel kennis heeft over alles wat met China te maken heeft.”
Dave Bannink, Senior Support Engineer @de Rolf groep, Ochten

Comments are closed.